Healing


Vad är healing? Och hur kan det fungera?

Healingen ligger mig mycket varmt om hjärtat eftersom jag vet och har upplevt hur oerhört mycket gott den kan göra!

Healing är en behandlingsform där man samarbetar med energierna. Att arbeta med healing innebär att man är en kanal för livsenergin, ett verktyg för energin, att färdas igenom. Som healer har jag förmågan att centrera energin till punkten mitt i handflatorna. Kanske kan det liknas vid en slags laser. Som healer är jag också mycket mottaglig för den information som klientens kropp signalerar. Under en behandling får jag alltså till mig vad som behöver fyllas på och vad som behöver plockas bort för ett optimalt välbefinnande i kropp och själ. 

Genom healing kan jag hjälpa till att lösa upp blockeringar, förlösa stagnerad och trög energi och få igång ett nytt flöde av livsenergi. Den nya livsenergin genomströmmar hela den fysiska kroppen och ger ny kraft åt cellerna så att de kan arbeta optimalt. Energin är livsviktig för oss.

Ofta får du också veta hur du på olika sätt kan förändra din livssituation för att kunna må bättre. Informationen och energin kommer från den universella källan och alltså inte från mig. Jag är endast ett verktyg, en länk, mellan vår fysiska dimension och den andliga dimensionen.

Genom denna energiterapi som healing är, får du en "boost" av ny, ren, läkande och helande energi. Där blockeringar löses upp kan ny energi flöda in. Dina energicentrum (chakras) virvlar snabbare och du känner dig mer levande och i kontakt med dig själv. Du får en skjuts, inte bara framåt, utan också inåt. Din aura stärks och därmed också ditt immunförsvar. En tunn och svag aura gör oss mer sårbara, "hudlösa", eftersom vår aura är vårt yttersta skydd mot angrepp såväl fysiska, som psykiska.

 

 

 Mina utbildningar: Reiki 1&2, Reiki Master, Reiki Karuna, Quantum touch, Änglahealing, Intuitiv healing & Andling healing. 

Boka tid idag. 

75 min. healingbehandling  680:-

(Kontant betalning eller Swish)

 

Vad kan du förvänta dig av en behandling hos mig?

För mig grundar sig healing alltid i medmänsklighet, ödmjukhet och respekt. Naturligtvis också tystnadsplikt.

Du är alltid påklädd under en healingbehandling och ligger tryggt och skönt med en filt över dig. Du behöver inte göra något alls, bara slappna av och låta healingen och energin arbeta.

Jag använder mina händer för att känna in energierna. Jag arbetar till viss del i din aura, men mest genom att lägga händerna på olika punkter på din kropp. Jag utgår från chakrasystemet (vårt energisystem) men jobbar också intuitivt och följer det din kropp berättar för mig. Eftersom jag under behandlingen är som ett finstämt instrument, är jag mycket medveten och inkännande gällande känslor, blockeringar, fysiska och psykiska smärtor och låsningar. Jag känner och får starkt till mig var blockeringar behöver förlösas och energi tillföras och jag avslutar aldrig förrän jag känner att det är färdigt. Det jag får till mig under behandlingen delger jag dig alltid i ett kortare samtal efter. Jag ser det som en viktig del, då det ofta är i samtalet som healingen landar på djupet och en förändrings- och läkeprocess kan ta ordentlig fart.

Känn dig varmt välkommen! De som en gång prövat healing, kommer oftast och gärna tillbaka och lär sig också känna om och när det är dags för en ny behandling.