HEALINGKURS planerad till våren 2022

Vill du lära dig att arbeta med healing, för din egen skull eller proffessionellt? Då är du varmt välkommen att delta i denna tvådagars helgkurs. Här får du lära dig grunderna i healing. Jag blandar teori med praktiskt arbete, meditation, energiövningar och pröva på, hur det känns att ge och att få healing. Du lär dig att känna av och arbeta med energin, öppna upp spirituellt, hitta kontakten med ditt Själs-jag och de andliga hjälpare som finns för dig då du arbetar med att ge healing. Det kommer finnas möjlighet att även gå fortsättningskurs om du vill fördjupa dig mer.
Kostnaden för helgen är 2.200:- Jag bjuder på fika, frukt m.m.  Lunch tar du med dig själv. Tid finns om du vill äta ute.

Vill du ha hjälp med övernattning till en billig peng så meddela mig.

På lördagen startar vi 10.00-18.00 och på söndagen 10.00-17.00

Varmt välkommen att anmäla intresse, så håller vi kontakten. Tel. eller mess till 073 77 28 395.

 

Jag som med stor glädje och ödmjukhet vill vägleda dig i detta energiarbete har arbetat med healing i femton år, allt från Reiki till Spirituell healing. Jag är numera så trygg i att healing är healing helt enkelt och kommer alltid från samma Källa, oavsett handpositioner och olika sätt att arbeta. Energiarbete börjar alltid inom oss själva och det fantastiska är, att vi alla har det! Vi behöver bara väcka den slumrande förmågan.  

Väl mött hos mig! / Susanne