Healingkurs 4-5 nov. 2023

Vill du 

- lära dig grunderna i energiarbete/healing?

- utveckla förmågan att använda dig av healing för din egen och andras välbefinnande?

- kunna erbjuda en energi/healingbehandling till klienter eller nära och kära?

- genom meditation, energiövningar, teori och praktik lära dig att känna av och känna in energier i dig själv och hos din klient?

- få kunskap i chakrasystemet, chi (livsenergin), auran, meridianer och energiblockeringar?

- utveckla din intuition och känsla, vilket är en viktig del i en healingbehandling?

Att lära sig healing är lika mycket en kurs i självmedvetenhet och självutveckling. Vi behöver själva vara i balans och kunna tyda våra egna signaler.

Detta är en diplomatiserad grundkurs. Under söndag e.m. kommer du att få genomföra en healingbehandling på en kurskamrat. Efter godkännande kommer diplom skickas till dig. 

Lörd. 4/11 9.30-18.30 sönd. 5/11 9.00-18.00

Kostnad 2.600:- 

Jag bjuder på fika och frukt, men lunch tar du med eller äter på något matställe, som finns runtomkring. God tid ges för detta. Möjlighet till övernattning med frukost finns (250:-)

Anmäl intresse till baravarajkpg@hotmail.com eller sms 073 77 28 395  så skickar jag mer information.

Väl mött. Sanna

 

Jag, Sanna, som håller i kursen har arbetat med healing i 15 år. Jag är utbildad Reikimaster och har sedan fördjupat mig i många olika slags healingmetoder, såsom intuitiv & andlig healing, änglahealing, Quantum touch healing m.m. Med tiden har jag hittat mitt eget unika sätt att arbeta, inspirerad av de olika metoder jag fått lära mig genom åren. Jag är övertygad om att du kommer att finna ditt sätt och ser fram emot att få inspirera dig att utvecklas och verka som energiarbetare och healer.