Healing med kristaller

Under denna healingbehandling använder jag mig bl.a. av pendel (bergskristall), för att läsa av var i din kropp det är skjuts på dina energier och var det finns blockeringar i enegiflödet. Jag lägger sedan ut lämpliga stenar på dina energicentrum (chakran), för att stenarna ska hjälpa till att balansera upp energisystemet och lösa upp ev. negativa låsningar och blockeringar. Du får ligga så i ca. 30 minuter, under en varm filt, i skönt avslapppnande tillstånd. Jag använder även mina händer för att känna in vilka processer som är på gång i din kropp och för att hjälpa till att leda ut negativ energi.  

Kristallhealing 80 min. 690:-

 

Kommentar från en kund: "Tusen tack för kristallhealingen! Det var en mäktig känsla att ha alla dessa vackra kristaller på och runtomkring sig. Energierna från kristallerna var så starka och helande att jag lugnt och tryggt färdades in i ett tidigare liv. In i ett liv som fick ett sorgligt och traumatiskt slut. Jag är tacksam för att jag äntligen vågade föra fram det livet i ljuset och återigen uppleva det hemska som hände. För nu vet jag varifrån många av mina rädslor kommer och jag kan äntligen börja jobba på att släppa taget om dem. Tusen tack Susanne för denna häftiga upplevelse! Jag kan varmt rekommendera din kristallhealing till andra! Kram. / Anna "

 

Läs mer: 

Allt levande är till största del uppbyggt av energier och vibrerar på olika nivåer/frekvenser. Blommor, växter, träd, djur, människor, stenar, jorden, universum... Med andra ord, allt levande har förmåga att skänka healing. Du kan få mycket healing av att klappa en katt, luta huvudet mot en häst, krama ett träd, simma i havet eller bada i ett hav av gullvivor... Det enda du själv behöver är en ödmjuk vilja att ta emot. 

För mig har det alltid varit ganska uppenbart att det förhåller sig så. Jag har alltid fått kraft och energi av att vistas i naturen, vara nära vatten eller umgås med djur. Människor har också gett mig mycket energi, men har många gånger också dränerat mig, vilket jag blivit mer och mer medveten om med åren.

Det här med stenar och kristaller har dock kommit först nu, när jag börjat arbeta med healing. Jag har alltid lockats av dem, mest för deras skönhets skull och deras dolda magi, men det har aldrig varit något jag trott mig kunna använda mig av i mina behandlingar. Men så började saker hända, liksom komma till mig. "Plötsligt" mötte jag människor med stor kunskap om stenar. Mail dök upp från "ingenstans" om hur jag kunde finna mer kunskap.. Jag fick "av en slump" kontakt med två personer som sålde stenar till grossistpriser. Fortfarande var jag lite skeptisk, men mitt intresse hade helt klart väckts. "Av en händelse" kom jag också till ett medium som inte visste någonting om mig. Han tittade på mig och sa: Du jobbar med healing.  -Ja, sa jag.  - Jag ser dig arbeta med kristaller och stenar, sa han.  - Nej, sa jag (väldigt bestämt)  - Då kommer du att göra det, sa han. Jag ser hur du köper dina stenar, men du fastnar inte för de traditionella små. Du köper stora (kluster) Du tycker bättre om de riktigt stora.                                            

Där hade han en poäng. Jag fastnade ofta för de stora, råa, oslipade..   När jag lämnade mediumet hade jag en lapp i min hand med ett namn på en man som sålde just de stenar jag tyckte mycket om. Snart hade jag (endast för min egen skull) köpt många stenar och lärt mig mycket nytt. Jag började köpa in stenar till försäljning på Bara vara och människor började bli intresserade, fråga och även köpa. Jag pratade gott om stenarnas välgörande energier och så smått började jag även föra in dem i mina behandlingar, på prov. Det verkade ju lite märkligt att sälja, men inte använda mig av dem. När jag första gången, på riktigt, prövade att göra en hel kristallhealing på en kund, var enegierna så starka att det kändes som hela universum hamnat i mitt behandlingsrum. Och då bestämde jag mig. Kristallhealing hade kommit till mig för att stanna. Och den hade valt mig. Inte tvärtom. :)

 

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)