Medial vägledning - andlig utveckling 

Änglarna och andevärlden finns omkring oss hela tiden. Alla har vi änglar och andliga guider med oss. Vissa människor känner av den andliga dimensionen väldigt starkt och har utvecklat förmågan att kommunicera med den, känna, höra och se den. Men att ha kontakt med änglar och andevärlden är inte något som bara är några få människor förunnat, utan alla kan utveckla denna förmåga. Änglarna finns här för att hjälpa oss, men de tränger sig inte på, utan väntar istället på att vi ska be dem. Vill du få hjälp med att närma dig änglarnas kraftfulla energier kan du kanske börja med att komma på en andlig session hos mig.

I mitt andliga arbete använder jag mig av olika metoder för att ge en så klar bild som möjligt om vad som sker i dig och omkring dig, kanske vad som skett och hur det påverkar dig, hur du kan hjälpa dig själv att styra i rätt riktning för att kunna leva fullt ut, i din högsta potential.  Jag har sökt länge för att finna mitt sätt att arbeta med den mediala gåva som givits mig. Det har verkligen inte varit en rak och solklar väg. Men jag har märkt att mina händer är starka känsloinstrument, eller åtminstone startkablar för att komma igång, för att liksom ge mig en första "lägesbeskrivning". Därför använder jag mina händer för att känna in energin omkring dig, din aura och dina energicentran (chakran). Jag vänder också mina sinnen upp mot de högre dimensionerna och ber om att få vara en kanal för medial kommunikation, en länk mellan vår fysiska värld och den andliga dimensionen. För mig är det viktigt att be om enbart ljus och ren energi, därför vänder jag mig alltid till änglarna. mästarna och mina egna guider. Jag känner deras närhet mycket tydligt och den känslan vill jag också förmedla till dig. Den andliga världen talar till mig, till oss, på olika sätt, genom bilder och symboler, färger och känslor. Ibland kan jag höra klara budskap och tydliga instruktioner. Jag kan känna dofter eller smaker och ibland känner jag rent fysiska åkommor i min egen kropp. 

 Jag arbetar inte som ett traditionellt medium, utan ser mig mer som andlig budskapsförmedlare och jag har full tillit till att det som kommer till mig är det du behöver i ditt liv just nu. Ibland händer det att någon närstående kommer igenom för att ge en hälsning, men huvudsyftet är att du ska få kontakt med den viktigaste personen i ditt liv, nämligen dig själv. 

Hos mig kommer du under sessionen att få ligga ner på en skön bänk med en varm filt över dig. Jag vill att du ska kunna släppa taget om vardagen och bara vara. Så se det också som en stund av ren avkoppling. Jag förmedlar allt som kommer till mig under sessionen, i ord, men ofta också i skrift. Vi har också ett avslutande samtal, där du har möjlighet att ställa frågor. 

 

 

Jag har gått kurser inom andlig utveckling & mediumskap hos bl.a. Terry Evans, Birkan Tore, Maria Hope Rosenlind, Jai & Sanya Thornell.

En medial vägledning hos mig tar ca. 75 min. och kostar 680:-  

(Jag tar endast kontant betalning eller Swish.)