Medial vägledning/spirituell coaching

Medial vägledning/spirituell coaching

90 min. 800:-

(Betalning via Swish el. jämna kontanter.)

På distans 700:- 

 

En medial läsning gör jag genom att koppla upp mig till mitt andliga team, mina vägledare och "hjälpare". Jag blir helt enkelt en kanal, en budbärare, för den information som på bästa sätt kan vägleda dig där du befinner dig just nu i livet. Syftet med denna vägledning skulle jag säga är att få syn på sig själv, att få en större klarhet & medvetenhet. Också en  påminnelse och bekräftelse om att vi aldrig någonsin är ensamma på vår livsresa, utan att vi alla har ett stort andligt team som "arbetar" omkring oss, stöttar, lugnar, guidar och pushar på när det behövs. Vägledningen är mycket kärleksfull. Budskapen från våra andliga vänner är alltid upplyftande och alltid för vårt högsta bästa. Vägledningen från den "andliga dimensionen" tar ca. en timme. Vi har sedan ett samtal, där vi går igenom vad som har kommit fram och upp till ytan. Jag guidar dig i samtalet för att visa på möjliga vägar eller kanske nya sätt att förhålla sig till livet. 

~ Den mediala vägledningen kan ibland bli en form av uppvaknande, en bekräftelse på, att du kanske står vid ett vägskäl, där osäkerhet, förvirring eller rädsla håller dig tillbaka. Skulle du känna att du behöver fortsatt guidning, någon som stöttar och kärleksfullt pushar dig framåt, så finns jag för dig med fortsatta Coachande själs-samtal, som en hjälp på vägen.  Läs på särskild flik - Soulcoaching 

Medial vägledning på distans

Första kontakten tar vi då på telefon. "Läsningen" gör jag sedan för mig själv genom en s.k. intoning på dig. Jag kopplar helt enkelt upp mig till mina guider och vägledare som hjälper mig att kanalisera informationen. Jag sammanställer sedan detta, antingen som en ljudfil som jag mailar till dig, eller om du önskar att få informationen i brevform.

Denna vägledning kostar 700:- och summan swishar du till mig efter att vi har haft vårt inledande telefonsamtal.