Medial vägledning

Änglarna, andevärlden, våra guider, finns omkring oss hela tiden. Att ha kontakt med den andliga dimensionen är inte något som bara är några få förunnat. Eftersom vi alla kommer från samma källa, har vi egentligen allting inom oss. Vi har bara glömt vårt ursprung. Naturligtvis kan alla  utveckla förmågan att kommunicera med den s.k. andevärlden.  Änglarna finns här för att hjälpa oss, men de tränger sig inte på, utan väntar istället på att vi ska be dem. Våra andliga guider följer oss alltid på vår väg genom livet.

I mitt andliga arbete använder jag mig av olika metoder för att ge en så klar bild som möjligt om vad som sker i dig och omkring dig, kanske vad som skett och hur det påverkar dig, hur du kan hjälpa dig själv att styra i rätt riktning för att kunna leva fullt ut, i din högsta potential.  Jag har sökt länge för att finna mitt sätt att arbeta med min mediala gåva. Vägen har sannerligen inte varit rak och solklar. Jag utvecklas och lär hela tiden. Men jag har märkt att mina händer är starka känsloinstrument, eller åtminstone startkablar för att komma igång, för att liksom ge en första "lägesbeskrivning". Därför använder jag mina händer för att känna in energin omkring dig, din aura och dina energicentran (chakran). Jag vänder mina sinnen inåt, i kontakt med mitt högre medvetande och mot högre dimensioner och ber om att få vara en kanal för medial kommunikation, en länk mellan vår fysiska värld och den andliga dimensionen. För mig är det viktigt att be om enbart ljus och ren energi, därför vänder jag mig alltid direkt till källan, änglarna, mästarna, mina och dina guider. Jag känner dess närhet mycket starkt och den känslan vill jag också förmedla till dig. Den andliga världen talar till mig, till oss, på olika sätt, genom bilder och symboler, färger och känslor, ord, budskap och ibland tydliga instruktioner. Jag kan känna dofter eller smaker och ibland känner jag rent fysiska åkommor i min egen kropp. 

 Jag ser mig som en andlig budskapsförmedlare och har full tillit till att det som kommer till mig är det som andevärlden vill att jag ska förmedla vid vårt möte. Ibland händer det att någon närstående kommer igenom för att ge en hälsning, men huvudsyftet är att du ska få kontakt med den viktigaste personen i ditt liv, nämligen dig själv. 

Hos mig kommer du under sessionen att få ligga ner på en skön bänk med en filt över dig. Jag vill att du ska kunna släppa taget om vardagen och bara vara. Så se det också som en stund av ren avkoppling. Jag förmedlar allt som kommer till mig under sessionen, i ord, men ofta också i skrift. Vi har även ett avslutande samtal, där du har möjlighet att ställa frågor. 

 

 

Jag har gått kurser inom andlig utveckling & mediumskap hos bl.a. Terry Evans, Birkan Tore, Maria Hope Rosenlind, Jai & Samya Thornell.

En medial vägledning hos mig tar ca. 75 min. och kostar 690:-  

(Jag tar endast kontant betalning eller Swish.)