Medial vägledning

Medial vägledning 

75 min. 700:-

(Betalning via Swish el. jämna kontanter.)

På distans 600:- 

 

När du kommer till mig på vägledning får du börja med att landa mjukt och avslappnat i mitt behandlingsrum. Jag vill att du ska få möjlighet att släppa allting annat för en stund och bara vara i de kärleksfulla energier som finns i rummet, från guider, ljusvarelser, änglar, mästare och våra kära på "andra sidan." Jag kommer känna in ditt auriska fält, dvs. energin omkring dig, och vara den mediala kanal som våra ande-vänner i stunden använder sig av för att förmedla sig till dig. Syftet med vägledningen skulle jag säga är att få syn på dig själv och få en större klarhet och i de proscesser du är inne i. Också en påminnelse om att du aldrig någonsin är ensam på din livsresa, utan att du har ett stort andligt team omkring dig, som stöttar, lugnar, guidar och pushar på när det behövs. Jag förmedlar allt som kommer till mig. Budskapen från våra andliga vänner är alltid kärleksfulla och upplyftande, allt för vårt högsta bästa. Vägledningen landar också i ett avslutande samtal, där du kan ställa frågor och utbyta tankar och funderingar.  

Den mediala vägledningen kan ibland bli en form av uppvaknande, en bekräftelse på, att du kanske står vid ett vägskäl, där osäkerhet, förvirring eller rädsla håller dig tillbaka. Skulle du känna att du behöver fortsatt guidning framåt, någon som stöttar och kärleksfullt pushar på, så finns jag för dig med Coachande samtal, som en hjälp på vägen.  Läs på särskild flik.

Medial vägledning på distans

Första kontakten tar vi då på telefon. "Läsningen" gör jag sedan för mig själv genom att göra en s.k. intoning på dig. Jag kopplar helt enkelt upp mig till mina guide och vägledare som hjälper mig att kanalisera informationen. Jag sammanställer sedan detta, antingen som en ljudfil som jag mailar till dig, eller om du önskar att få informationen i brevform.

Denna vägledning kostar 600:- och summan swishar du till mig efter att vi har haft vårt inledande telefonsamtal.