Medial vägledning

När du kommer till mig på vägledning får du börja med att ligga mjukt och avslappnat på en skön bänk med en filt över dig. Jag vill att du ska få chans att släppa allting annat för en stund och bara vara i de kärleksfulla energier som finns i rummet, från guider, ljusvarelser, änglar, mästare och våra kära på "andra sidan." De är alla där för att varsamt guida, så att jag på bästa sätt, ska kunna vara den mediala kanal varigenom de förmedlar sig till dig, för ditt högsta bästa. Med hjälp av mina händer tonar jag också lättare in på dig och läser av ditt energifält. Våra ande-vänner sänder ord, bilder, känslor, färger, budskap m.m.
Allt som kommer till mig förmedlar jag till dig, och ofta landar det också i ett samtal, där du är fri att dela med dig av dina känslor, funderingar och frågor.

Jag upplever ofta att den mediala vägledningen blir en form av uppvaknande, eller en bekräftelse på, att man står vid ett vägskäl, där förvirring eller rädsla hållit oss tillbaka.  Skulle du känna att du behöver fortsatt guidning framåt, någon som stöttar och kärleksfullt pushar på, så finns jag med Soulcoachande samtal, som en hjälp på vägen, vägen hem.. till dig Själv med stort S.

Läs på särskild flik; Soulcoachande samtal

En medial vägledning hos mig tar ca. 75 min. och kostar 700:-

(Jag kan endast ta emot Swish eller jämna kontanter)