Tibetansk ansiktsmassage 

(Erbjudande januari 400:-/60 min. behandling)

En mjuk och djupt avslappnande massage av hela ansiktet, hals, nacke, huvud och hårbotten, vilket effektivt minskar på spänningar. Detta kan lätta på huvudvärk, migrän, käkproblem och stelhet kring nacke och hals. Massagen kallas också ibland för facelift-massage, då den kan minska på stress- och bekymmersrynkor och ge ansiktet ny lyster och elasticitet. Naturligtvis använder jag endast helt rena, naturliga och ekologiska oljor, som arbetar aktivt med att vårda och bygga upp huden. 
Behandlingen ger djup vila och känns helande från topp till tå. Eftersom ansiktets och huvudets olika zoner och akupressurpunkter behandlas med både massage, tryck och roterande rörelser påverkas meridiansystemet och hela den fysiska kroppen.  

Respons från kunder:

"Den skönaste massage jag någonsin upplevt. Jag brukar ha svårt att ligga still så länge, men det här var så djupt avslappnande att jag nästan somnade. Jag längtar redan till nästa behandling."  
Mats   

"En jätteskön och annorlunda upplevelse. Det liksom pirrade i hela kroppen och kändes ända ner i tårna. Ansiktet och huvudet behöver verkligen också massage!" Gunnel

"Den tibetanska ansiktsmassagen var helt underbar! Kände mig så avslappnad och lugn efter den sköna stunden hos dig, Susanne." Sofia

"Den tibetanska massagen är helt underbar!!" Lena

"Tibetansk ansiktsmassage hos bästa Susanne är helt underbar! Jag kan varmt   rekommendera detta!"  Ingalill

 

 

 60 min. 600:-

(Betalning via Swish eller jämna kontanter)