Klassisk      
 
 

Boka enkelt tid genom sms. 073 77 28 395. Jag försöker svara samma dag och gemensamt brukar vi finna en tid inom en vecka. Jag vet själv hur det känns när kroppens muskler skriker efter massage och i möjligaste mån finner vi en tid så snart vi kan. 

Långvarig stress eller oro ger ofta spänningar i nacke, axlar, skuldror och rygg. Det kan också var ensidiga rörelser eller olika psykiska el. fysiska trauman som ger dessa spänningar i musklerna. Kroppen och musklerna går i försvar och dessa fysiska spänningar kan ge upphov till stelhet, smärta, domningar och i många fall även huvudvärk. 

I denna behandling fokuserar jag främst på rygg, säte, skuldror, nacke och halsmuskulatur. Med många års erfarenhet och med en påtagligt fokuserad närvaro i händerna, brinner jag för att hjälpa dig bli kvitt dessa spänningar i kroppen.           

45 min. 575:- / 60 min. 675:- 

Jag är diplomerad och certifierad massageterapeut och arbetar här med den klassiska massagen som metod, där spända muskler blir mjuka och elastiska, och muskelknutor får möjlighet att lösas upp. Mitt mål är också att kroppen ska ges möjlighet att landa mjukt, i ett avspänt, avslappnat tillstånd. 

Bara vara är en stressfri zon, där atmosfären runt behandlingen är en viktig del. 

Välkommen in.

(Betalning via Swish eller jämna kontanter)

 

 

 

Jag hjälper dig

att släppa loss flödet i kroppen. 

Kroppen är vårt tempel.

Låt oss ge vårt tempel de bästa förutsättningarna.

Jag är utbildad, certifierad och diplomerad massageterapuet. Detta är en kvalitetsförsäkring.