Klassisk      
 
  45 min. 600:- 60 min. 700:-

Boka enkelt tid genom sms 073 77 28 395. Jag svarar inom 12 timmar och gemensamt brukar vi finna en tid inom en vecka. Jag vet själv hur det känns när kroppens muskler skriker efter massage och i möjligaste mån finner vi en tid så snart vi kan. 

Långvarig stress eller oro ger ofta spänningar och stelhet i nacke, axlar, skuldror och rygg. Det kan också var ensidiga rörelser eller olika psykiska el. fysiska trauman som ger dessa spänningar i musklerna. Oavsett orsak så går kroppen och musklerna i försvar och skapar spänningar som kan ge upphov till stelhet, smärta, domningar och i många fall även huvudvärk. 

"Jag kom på massage hos Sanna för min stela, värkande nacke och skuldror. Jag kände redan efter en behandling hur spänningarna släppte och jag fick en påtagligt bättre rörelse i detta område. Det som också var så fantastiskt var att min tinnitus, som jag dragits med så länge, plötsligt var borta."  Birgitta 

I denna behandling fokuserar jag främst på rygg, skuldror, nacke och halsmuskulatur. Med många års erfarenhet och med en påtagligt fokuserad närvaro i händerna, brinner jag för att hjälpa dig bli kvitt dessa spänningar i kroppen.           

45 min. 600:- / 60 min. 700:- 

Jag är diplomerad och certifierad massageterapeut och arbetar här med den klassiska massagen som metod, där spända muskler blir mjuka och elastiska, och genom triggerpunktsbehandling får muskelknutor möjlighet att lösas upp. Mitt mål är också att kroppen ska få landa mjukt och behagligt, i ett avspänt och avslappnat tillstånd. 

Bara vara är en stressfri zon, där atmosfären runt behandlingen är en viktig del. 

Välkommen in.

(Betalning via Swish eller jämna kontanter)

 

 

 

Jag hjälper dig

att släppa loss flödet i kroppen. 

Kroppen är vårt tempel.

Låt oss ge vårt tempel de bästa förutsättningarna.

Jag är utbildad, certifierad och diplomerad massageterapuet. Detta är en kvalitetsförsäkring.