Healing/energibehandling 

75 min./750:- Healing/energibehandling+en stunds samtal

95 min./900:- Healingsession/Reconnecting (mer info längre ner i texten)

☆ Är du istället nyfiken på och vill pröva en kortare healingbehandling?    45 min./550:-   

☆ Du kan också boka 40 min. healing + 20 min.  "reading" (jag läser då i mina kort.) 650:- 

 (Betalning via Swish eller jämna kontanter)

Det här kan du förvänta dig av en behandling hos mig.

Du är alltid påklädd under en healingbehandling och ligger tryggt, varmt och skönt under ett täcke på min behandlingsbänk. Behaglig musik och skenet från stearinljusen gör det lättare att slappna av och bara låta healingenergin arbeta. En healingbehandling är djupt avslappnande och är därför mycket effektiv vid stress och oro, men också ett skönt sätt att bara varva ner och ta hand om sig själv en stund. 

Efter healingen har vi ett kortare samtal. Det är en viktig del, att låta upplevelsen av healingbehandlingen få möjlighet att verkligen sjunka in på djupet så att en förändrings- och läkeprocess kan ta ordentlig fart, om det är det vi önskar. 

Känn dig varmt välkommen! 

Väljer du den längre healingsessionen-reconnecting 95 min. ligger du på en skön bädd på golvet. Rummet är upplyst endast av levande ljus. Du erbjuds en ögonkudde att lägga över ögonen och blir samtidigt skönt inbäddad, allt för att du ska få känna att du är helt i dig själv. Jag använder mig av noga utvald musik med bl.a. särskilt helande frekvenser och även av mina kristaller. Jag har en förkärlek till heliga ritualer och håller detta heliga space omkring dig under hela behandlingen och du får möjlighet att verkligen komma ner djupt i dig själv, på ett alldeles tryggt, stilla och kärleksfullt sätt. Reconnect- att återansluta- till din ursprungliga källa. Det är inte så att vi någonsin tappar kontakten, vi glömmer bara att den finns där. Vårt högre medvetande talar hela tiden till oss, lågmält och ödmjukt, men genom yttre distraktion glömmer vi att lyssna. I denna session får du gott om tid att verkligen reconnecta till din själs röst, det vi alla längtar efter, många gånger utan att ha en aning om det. Efter att du vaknat väntar en fridfull stund, med en kopp örtte om du önskar. Kanske vill du skriva ner vad du upplevt eller fått till dig. Kanske vill du dela med dig av det eller har något du undrar över. Jag finns till hands. 

 


Vad är healing? Och hur kan den fungera?

Healingen ligger mig mycket varmt om hjärtat eftersom jag vet och har upplevt hur oerhört mycket gott den kan göra!

Healing är en behandlingsform där jag som terapeut samverkar med och är en kanal för energier, den livsenergi som vi alltid har tillgång till, men som av olika anledningar kan ha blockerats och inte fått tillräckligt flöde. Detta gör att vi kan känna oss håglösa, uppgivna, trötta och orkeslösa, med en känsla av brist på just energi. Vi kan också känna oss förvirrade och vilsna, som om vi tappat riktningen, mål och mening.  Som healer är jag kanalen för livsenergin att färdas igenom, och då jag centrerar den energin till mina händer blir de verktyg för den vitaliserande, läkande och kärleksfulla healingenergi som strömmar vidare till dig. Energin arbetar direkt på ditt energisystem, in i varje cell i din kropp. Energin löser upp blockeringar, obalanser stabiliseras, känslor/trauman kan släppas och en healingprocess ta fart, för ett optimalt välbefinnande i kropp och själ. 

Där blockeringar löses upp kan ny energi flöda in och du känner dig mer levande och i kontakt med dig själv. Din aura stärks och därmed också ditt immunförsvar. En tunn och svag aura gör oss mer sårbara, "hudlösa", eftersom vår aura är vårt yttersta skydd mot angrepp, såväl fysiska, som psykiska. 

Observera att sann healing handlar om att komma i kontakt med sitt autentiska Jag, den vi i sanning Är. Varaktig healing kan därför bara ske då vi är villiga att förändra och att släppa gamla mönster. 

 

Mina utbildningar:

Reiki 1&2, Reiki master, Reiki Karuna, Quantum touch healing, Änglahealing, Intuitiv healing och Andlig healing.