Healing/energibehandling 

Healing/energibehandling 75 min./750:-           

Prova på - healing 45 min./550:-

Healingsession 110 min./900:- (läs mer om behandlingen längre ner i texten.)    

(Betalning via Swish eller jämna kontanter)

Det här kan du förvänta dig av en behandling hos mig.

Du är alltid påklädd under en healingbehandling och ligger tryggt, varmt och skönt under ett täcke på  behandlingsbänken. Behaglig musik och skenet från stearinljusen gör det lättare att slappna av och bara låta healingenergin arbeta. En healingbehandling är djupt avslappnande och är därför mycket effektiv vid stress och oro, men också ett skönt sätt att bara varva ner och ta hand om sig själv en stund. 

- Healingsession 110 min.

Här kommer du bäddas in extra skönt och mjukt med tanke på att du ska kunna ligga en längre stund. 

Jag leder dig ner i avslappning bl.a. genom djupandning i närvaro, eterisk olja som stillar sinnet, i kombination med avslappnande akupressur på huvud och ansikte. Jag erbjuder en ögonkudde att lägga på ögonlocken, med en lätt och lugnande doft av ljung och lavendel.

Jag använder mina händer, kristaller, helande frekvenstoner och meditativ musik under healingen. Jag arbetar intuitivt och följer det som kommer till mig.

Du ges också tid för dig själv, men jag finns hela tiden till hands.

Efter behandlingen bjuds du på en kopp örtte och tid för reflektion.

Det här är en fantastisk stund att ge dig själv för att finna det inre lugnet, balansera energierna, connecta med själen och få ny kraft. 

 


Vad är healing? Och hur kan den fungera?

Healing är en behandlingsform där jag som terapeut samverkar med och är en kanal för energi, den livsenergi som vi alltid har tillgång till, men som av olika anledningar kan ha blockerats och inte fått tillräckligt flöde. Detta gör att vi kan känna oss håglösa, uppgivna, trötta och orkeslösa, med en känsla av brist på just energi. Vi kan också känna oss förvirrade och vilsna, som om vi tappat riktning, mål och mening. Som healer blir jag kanalen för livsenergin att färdas igenom, och då jag centrerar den energin till mina händer blir de verktyg för den vitaliserande, läkande och kärleksfulla healingenergi som strömmar vidare till dig. Energin arbetar direkt på ditt energisystem, in i varje cell i din kropp. Energin kan lösa upp blockeringar, stabilisera obalanser, känslor/trauman som hållt oss tillbaka kan släppas och en healingprocess ta fart, för ett optimalt välbefinnande i kropp och själ. 

Där blockeringar löses upp kan ny energi flöda in och du känner dig mer levande och i kontakt med dig själv. Din aura stärks och därmed också ditt immunförsvar. En tunn och svag aura gör oss mer sårbara, "hudlösa", eftersom vår aura är vårt yttersta skydd mot angrepp, såväl fysiska, som psykiska. 

Observera att sann healing handlar om att komma i kontakt med sitt autentiska Jag, den vi i sanning Är. Varaktig healing sker då vi är villiga att förändra och att släppa gamla mönster. 

 

Mina utbildningar:

Reiki 1&2, Reiki master, Reiki Karuna, Quantum touch healing, Änglahealing, Intuitiv healing och Andlig healing.