Healing/energibehandling 

75 min./750:-           

Prova på - healing 45 min./550:-

Längre healingsession 110 min./900:-     

Nyfiken på kristallhealing? Jag använder gärna mina stenar & kristaller under behandlingen, så boka in Kristallhealing om du vill pröva det.  

 

 

Det här kan du förvänta dig av en behandling hos mig.

Du är alltid påklädd under en healingbehandling och ligger tryggt, varmt och skönt under ett täcke på  behandlingsbänken. Behaglig musik och skenet från stearinljusen gör det lättare att slappna av och bara låta healingenergin arbeta. En healingbehandling är djupt avslappnande och mycket effektiv vid stress och oro, ett skönt sätt att bara varva ner. Healingen hjälper också till att släppa på energiblockeringar, obearbetade och undantryckta känslor, vilket hjälper till vid en inre läkandeprocess. Jag använder mina händer som instrument för den helande energin. 

(Betalning via Swish eller jämna kontanter) 

 

 

 


Vad är healing? Och hur kan den fungera?

Healing är en behandlingsform där jag som terapeut samverkar med och är en kanal för energi, den livsenergi som vi alltid har tillgång till, men som av olika anledningar kan ha blockerats och inte fått tillräckligt flöde. Detta gör att vi kan känna oss håglösa, uppgivna, trötta och orkeslösa, med en känsla av brist på just energi. Vi kan också känna oss förvirrade och vilsna, som om vi tappat riktning, mål och mening. Som healer blir jag kanalen för livsenergin att färdas igenom, och då jag centrerar den energin till mina händer blir de verktyg för den vitaliserande, läkande och kärleksfulla healingenergi som strömmar vidare till dig. Energin arbetar direkt på ditt energisystem, in i varje cell i din kropp. Energin kan lösa upp blockeringar och stabilisera obalanser. Känslor/trauman som hållt oss tillbaka kan släppas och en läkningsprocess ta fart, för ett optimalt välbefinnande i kropp och själ. 

Där blockeringar löses upp kan ny energi flöda in och du känner dig mer levande och i kontakt med dig själv. Din aura stärks och därmed också ditt immunförsvar. En tunn och svag aura gör oss mer sårbara, "hudlösa", eftersom auran är vårt yttersta skydd mot angrepp, såväl fysiska, som psykiska. 

Observera att sann healing handlar om att komma i kontakt med sitt autentiska Jag, den vi i sanning Är. Varaktig healing sker då vi är villiga att förändra och att släppa taget om gamla mönster och präglingar. 

 

Mina utbildningar:

Reiki 1&2, Reiki master, Reiki Karuna, Quantum touch healing, Änglahealing, Intuitiv healing och Andlig healing.