Kurs-MEDITATION & ANDLIG UTVECKLING - för balans och välbefinnande på alla områden i livet. Hjälp dig själv att återkalla din energi och inneboende kraft. (Anmälan till mig på tel. eller sms 073 77 28 395)  Dag och tid ej fastställd, men det går bra att  anmäla intresse ändå, så hör jag av mig när det blir aktuellt.  

 Vi börjar från grunden, med djupavslappning, andning och vägledda meditationer, samtal, övningar, fördjupning i förståelsen av oss själva, som andliga varelser. Vi kommer att arbeta med våra chakran (kroppens energiportaler), att få kontakt med den innersta kärnan, anden, själen, livskraften.. Det är när vi tror oss vara separerade från alltet, källan, som vi känner oss vilsna, men vi kommer att arbeta med att hitta hem igen och se storheten (I AM) i oss själva. Vi stärker intuitionen (och blir medium för vår egen ande) rensar gammalt "skräp" och befriar kropp & själ. Free your soul! Vi kommer också ta kontakt med våra andliga guider. 

Framförallt skänker vi frid till oss själva. Låter det intressant? Kom med när vi startar upp! Jag ser såå mycket fram emot att möta dig!

Denna kurs är helt religiöst obunden.

De ord jag har integrerat i mitt sätt att vara och undervisa (visa på under) är Glädje, Kärlek, Tillit och Tacksamhet. 

Nothing without joy    

Namaste/Susanne