Kurs-MEDITATION, MINDFULNESS, ANDLIG UTVECKLING - för balans och välbefinnande på alla områden i livet, sinnesro i hjärnan och frid i hjärtat, på ett sätt som är bestående. Hjälp dig själv att återkalla din kraft, din energi, ditt flöde, din sanna känsla och intuition. 
Ny kurs startar i februari. Varannan onsdag på Bara vara. 18.20-20.15        Kostnad 1.800:-/9 ggr. 

Anmäl ditt intresse till mig, tel. eller sms 073 77 28 395


 Vi börjar från grunden, med Avslappning, avspänning och Andning - som är Ankaret för vår Ande, vårt Själs-jag, vägledda meditationer, samtal, övningar, fördjupning i förståelsen av oss själva, som andliga varelser. Vi kommer att arbeta med våra chakran (kroppens energiportaler), auran (vårt eget space), kontakten med vår innersta kärna, själen, livskraften.. Det är när vi känner oss separerade från vår källa, som vi blir vilsna, men vi kommer att hitta hem igen och se storheten i oss själva. Vi stärker intuitionen, rensar gammalt "skräp", finner nya verktyg som hjälper oss till en stabilare grund, som gör att vi kan se nya vägar, och finna oss Själva med stort S.  Free your soul! 

Låter det stort? Det är det! Och ändå helt naturligt och så klart fullt möjligt för oss alla! Låter det intressant? Kom med när vi startar upp! Jag ser såå mycket fram emot att möta dig!

Denna kurs är helt religiöst obunden. 

Nothing without joy    

Namaste/Susanne